groepswerk, zelfontwikkeling, PBL

Training

Slide 1

Cees Wiegel | Talent generator

Ik help mensen, teams of organisaties bij de volgende stap in hun persoonlijke ontwikkeling.

Image is not available
Image is not available

We zijn gewend om medewerkers vooral te beoordelen op waar ze niet goed in zijn. De dingen waar ze echt in uitblinken, waar ze trots op zijn en energie van krijgen, worden vaak onderbelicht. Echte talenten lijken niet mee te tellen. Waarom zou je van een 4 een 6 willen maken en niet een 10 van een 8?

Cees zijn aanpak is er op gericht mensen te helpen bij de volgende stap in hun persoonlijke ontwikkeling. Hij neemt dus de mens en niet de organisatie als vertrekpunt. Heel eenvoudig, omdat als mensen goed in hun vel zitten, meer zelfvertrouwen hebben en doen waar ze echt goed in zijn, ze beter presteren. En dat wil je als organisatie.

Concreet betekent dit dat training en coaching elkaar afwisselen. We starten met een training (maximaal 12 personen.) Uiterlijk een week na de training volgt individuele coaching van 1 uur per persoon. Dit proces wordt afhankelijk van de doelstelling(en) een aantal malen herhaald.

Ieder traject wordt zo een reis in persoonlijk leiderschap.

Denk niet te snel dat jouw mensen niet willen of kunnen. Denk niet dat ze alleen maar op routine draaien en iedere verandering boycotten. Als je het idee hebt dat je er alles aan gedaan hebt, kan dat makkelijk leiden tot een situatie waarin je accepteert dat het blijkbaar niet anders kan.

En daar gelooft Cees dus niet in!

Ook jouw mensen kunnen meer, willen meer. Laat dat maar aan Cees over.

 

Mijn aanpak richt zich op een drietal facetten:

  1. Ervaringen die steeds het vertrekpunt vormen.
  2. Door deze ervaringen serieus te nemen ontstaat inzicht. Ook in wat je eigenlijk energie geeft, waar je blij van wordt, of gewoon waar je goed in bent.
  3. Dit vernieuwde inzicht nodigt uit tot actie. Actie die gericht is op beter in je vel zitten en dus beter presteren.

Mijn aanpak is ‘standaard anders’.

Laten we een afspraak maken om daar eens verder over te praten.
mail: cees@ceeswiegel.nl of bel: 0654740722

Wil je ook dat je mensen pro-actief worden, met meer plezier werken, minder ziek zijn en een hogere productiviteit behalen?

Cees Wiegel beoordelingen

Free download van mijn boek:

Ik geef leiding! Toch?

Lees verder...

Ik geef leiding Toch 1

Over Cees

Cees is opgeleid om mensen op te leiden. Dat is zijn passie. Daar is hij goed in. Kenmerkend is zijn persoonlijke, doelgerichte aanpak, waarbij hij de confrontatie niet schroomt. Uiteraard zonder mensen te beschadigen. Hij is pragmatisch, een creatieve denker en resultaatgericht. Zijn humor helpt relativeren en zorgt voor snelle acceptatie. Vertrekpunt bij alles wat hij doet is het vertrouwen in mensen.

Neem contact op met Cees

Bellen:  +31 (0)6 4839 5515
Mailen:  cees@ceeswiegel.nl

Fitislaan 11
3893 JA Zeewolde

 

Volg Cees
cees-wiegel.jpg