3 filmpjes
Volg binnenkort de blogs en vlogs van
Laura, Ferdi en Dennis.

Coaching

Slide 1

Cees Wiegel | Talent generator

Ik help mensen, teams of organisaties bij de volgende stap in hun persoonlijke ontwikkeling.

Image is not available
Image is not available

Coaching is één van de meest krachtige vormen om mensen inzicht te geven in hun mogelijkheden en blokkades. In de 1-op-1 situatie kan snel vertrouwen worden opgebouwd. Vertrouwen dat nodig is om dichterbij de coachee te mogen komen.

Ik werk niet volgens een bepaald model. Ik vraag. Ik luister. Ik leg linken tussen wat er gezegd wordt en wat er niet gezegd wordt. Ik vraag door. Ik let op lichaamshouding. Ik geef feedback. Soms betekent dat dat confrontaties nodig zijn. Niet om iemand te kwetsen, want dat is te gemakkelijk. Maar gericht op het geven van inzicht.

Mijn vertrekpunt is steeds het heden. Vandaaruit werken we naar de toekomst.

Mijn trajecten zijn veelal een combinatie van training en coaching. De groep heeft belangrijke toegevoegde waarde om het persoonlijk inzicht verder te versterken.

Mijn aanpak is ‘standaard anders’.

Wil je ook dat jij of jouw mensen pro-actief worden, met meer plezier werken, minder ziek zijn en een hogere productiviteit behalen?

Laten we een afspraak maken om daar eens verder over te praten.
mail: cees@ceeswiegel.nl of bel: 0654740722

 

Tweede vlog Laura coaching

Cees Wiegel beoordelingen

Free download van mijn boek:

Ik geef leiding! Toch?

Lees verder...

Ik geef leiding Toch 1

Over Cees

Cees is opgeleid om mensen op te leiden. Dat is zijn passie. Daar is hij goed in. Kenmerkend is zijn persoonlijke, doelgerichte aanpak, waarbij hij de confrontatie niet schroomt. Uiteraard zonder mensen te beschadigen. Hij is pragmatisch, een creatieve denker en resultaatgericht. Zijn humor helpt relativeren en zorgt voor snelle acceptatie. Vertrekpunt bij alles wat hij doet is het vertrouwen in mensen.

Neem contact op met Cees

Bellen:  +31 (0)6 4839 5515
Mailen:  cees@ceeswiegel.nl

Fitislaan 11
3893 JA Zeewolde

 

Volg Cees
cees-wiegel.jpg