Rummaging

Rummaging: the new way in personal development

Rummaging betekent graaien. Dat kan je vanaf nu! Graaien uit het trainingsaanbod van Cees Wiegel.

Rummaging drukt de opleidingskosten, garandeert groei bij geselecteerde medewerkers en borgt de kwaliteit van de organisatie.

Het werkt eigenlijk heel eenvoudig. Jij abonneert je medewerker(s) op het trainingsaanbod van Cees Wiegel en je kunt onbeperkt ‘graaien’. Je kiest de trainingen die bij die specifieke medewerker(s) passen. Wil je meer trainingen volgen? Prima, vooral doen! Er zitten namelijk geen grenzen aan. En weet je wat het mooie is? De locatiekosten zijn inbegrepen.

 

Jij bepaalt wie, hoe vaak en wanneer!

 

Het abonnement

Het abonnement kost €125 per maand per deelnemende medewerker en wordt middels automatische incasso geïnd.

 

Inschrijving // brochure // programma

Ook jij zult ontdekt hebben dat jouw bedrijf minder geld beschikbaar heeft voor opleidingen. Dan houdt het vaak op. Je wilt je wel ontwikkelen, maar de mogelijkheden zijn beperkt of in zijn geheel niet meer aanwezig. Persoonlijk investeren in jouw eigen ontwikkeling is vaak lastig. Je wilt wel, maar hebt het geld niet beschikbaar. De enige oplossing lijkt om te wachten tot er betere tijden komen.

 

Is dat wat je echt wilt? Past dat bij jou?

 

Nu kun je je abonneren op jouw persoonlijke groei. Het werkt eigenlijk heel eenvoudig. Jij abonneert je op het trainingsaanbod van Cees Wiegel en je kunt onbeperkt ‘graaien’. Je kiest de trainingen die bij je passen. Wil je meer trainingen volgen? Prima, vooral doen! Er zitten namelijk geen grenzen aan. En weet je wat het mooie is? De locatiekosten zijn inbegrepen.

Jij bepaalt wat, hoe vaak en waneer!

Het uiteindelijk resultaat:

  • Je onderscheidt je van je collega’s.
  • je valt op binnen de organisatie waar je werkt.
  • Je geeft een boost aan je carrière.

 

Het abonnement.

Het abonnement kost €125 per maand en wordt middels automatische incasso geïnd. Het grote voordeel is dat de belasting een deel van jouw ontwikkelingskosten mee betaalt. Je hebt een drempel van €250. Boven dit bedrag zijn de opleidingskosten aftrekbaar van de inkomstenbelasting. Uiteraard zorg ik ervoor dat alle administratieve gegevens kloppen en worden aangeleverd.

 

Inschrijving // brochure // programma